VI VIDEOFILMAR ER AKTIVITET


 

Filma er aktivitet - ring och vi kommer i morgon! 

Dokumentera och 
videofilma  er företagspresentation, årsstämman, företagseventet eller något annat viktigt som ni behöver dokumentera. 
 

Vi står för den tekniska kompentensen inklusive videofilmning och produktion. Vill ni kompletterar ni med redigering, som kan leveraras till er samma dag eller dagarna efter, beroende på omfattningen.
 

HUR GÅR DET TILL?

Efter bokning tar vår videofotograf kontakt med er. Till videofotografen informerar ni vad som ska filmas, samt vad huvudsyftet med filmen är. Har ni tillgång något körschema, mailar ni även det till videofotografen innan start. 

VAD INGÅR?

Det ingår att en professionell videofotograf dokumenterar enligt era önskemål. Alla våra videofotografer har någon form av film och mediautbildning. Videofotografen har även minst ett par års erfaranhet som videofotograf, och har givetvis det som sitt ordinarie yrke. 

I priset ingår det att vi filmar med full HD kvalitet och håller givetvis brodcastingkvalitet, om ni någon gång har behov att TV sända er dokumentation.

Utrustning som ingår: TV sändningsbar HD kamera, stativ, interjuvlampa och trådlöst ljudsystem samt nödvändigt kablage. Tillkommande kan vara tid för resa och eventuellt logi om vi inte har någon videofotograf på orten.

 

REDIGERING AV DIN FILM
Efter att vi har filmat er aktivitet, kan vi redigera er aktivitet. Det är inget ni behöver bestämma innan er aktivitet. Vill ni ha det redigerat finns det inga begränsningar på vad ni kan göra med era filmer. Läs mer här!

BEGÄR OFFERT

Vill ni ha ett pris innan ni bestämmer er?

 

Fyll i formuläret och ni har ett pris inom 24 timmar. Skriv gärna in telefon nr om vi behöver kontakta er, för mer detaljerad information.
 

  • (max 50 MB)