Skapa en egen filmgala - eventaktivitet


 

Skapa egen Oscarsgala / Filmgala!
Vi hjälper er med allt som behövs för att arrangera en lyckad Oscarsgala och filmgala. Vi hjälper er med planering, projektledning, utrustning och checklistor inför er filmaktivitet.

Detta är en mycket populär aktivitet hos personalen. Det är en mycket rolig avslutning på exempel företagskickoffen plus ett effektivt sätt att stärka teamkänslan. Personalen delas in i grupper med varsin kamerauppsättning. Varje grupp utser de ansvariga för foto, regi, scripta och redigering. 

Uppgiften är att under en viss tid fritt tolka ett aktuellt ämne och göra en film på idén. Camrent är med hela tiden med kamerateknik, projektledning och redigerare. Medan kvällen fortskrider är våra redigerare på plats och fixar till klippen, höjer tempot, lägger in musik, logotyper och eventuell text som behövs. 

Höjdpunkten blir den färdigredigerade filmvisningen med utnämningar i bästa oscarsgala-stil!

 

HUR GÅR DET TILL?

Det bästa är att vi startar med att boka ett möte. På mötet bildar vi oss en uppfattning hur er dag kommer se ut, samt hur mycket tid vi kommer behöva för redigeringen.

När vi vet antal grupper samt tidsschemat för dagen sätter vi ihop en offert. 

Har ni redan en bestämd uppfattning om hur mycket tid det kommer finnas för redigering samt hur många grupper ni önskar kan ni göra en offertförfrågan via denna länk

Vill ni boka möte så ring eller fyll i formuläret till höger så bokar vi ett möte.

 

PRIS

Enligt offert.
 

VAD INGÅR?

Kameror med lämpliga tillbehör till alla grupper. Utöver det finns ett redigeringsteam på plats som redigerar enligt önskemål.

Hyr videofotograf till er dokumentation!

Om ni behöver hyra videofotograf till ert event eller någon annan dokumentation. 
Läs mer här!

BOKA ETT MÖTE

Vi startar med att ni bokar ett möte med en projektledare från oss. På mötet går ni genom hur många grupper ni önskar, samt hur mycket tid det finns för redigering. 

Efter mötet kan vi ge er ett pris samt ett förslag på ett upplägg som passar er dag.

 

  • (max 50 MB)