VI FILMAR OCH REDIGERAR ERT EVENT
- FILMEN VISAS SAMMA DAG


 

Skapa mervärde videofilma ert event! 
Ge eventet en extra krydda, Camrent dokumenterar dagens händelser och när ni kopplar av med vin och god mat redigerar vi filmen och plockar ut godbitarna. Resultatet blir en proffsig och fartfylld film att visa på storbild under middagen. En garanterad höjdpunkt. 


Vi står för den tekniska kompentensen inklusive videofilmning och produktion. Vill ni kan vi redan till middag spela upp en färdigredigerad film på storbildsskärm.


Inget event är det andra likt, vi har kameror och personal för alla tillfällen, rörligbild eller stillbild. Vi arbetar utifrån era specifika önskemål och behov för att tillsammans ordna den perfekta kvällen.
 

HUR GÅR DET TILL?

Begär en offert där ni beskriver vad ni vad ni vill ha hjälp samt tidsomfattning och plats. Efter bokning tar ansvarig producent kontakt med er och tillsammans planerar ni tidsplanen.


PRIS

Pris mot offert.
 

VAD INGÅR?

Det ingår att en professionell videofotograf som filmar och redigerar eventet. Normalt brukar våra kunder vilja ha en filmvisning samband med middagen, så personelen får ett roligt sammandrag av dagens aktiviteter - men man kan givetvis välja bort det alternativet.

I våra priser ingår det att vi filmar med full HD kvalitet vilket håller brodcastingkvalitet.

Utrustning som ingår: TV sändningsbar HD kamera, stativ, interjuvlampa och trådlöst ljudsystem samt nödvändigt kablage. I detta ingår även en bärbar redigeringsenhet, då redigeringen ofta sker på plats. 

Tillkommande kan vara tid för resa och eventuellt logi om vi inte har någon videofotograf på orten.

FILMNING UTAN REDIGERING

Är ni ute efter filmning men har inte behov av att få det redigerat och visat samma dag, så läs gärna mer under dokumentation. Läs mer om dokumentation!

BEGÄR OFFERT

Fyll i formuläret och ni har ett pris inom 24 timmar. Skriv gärna in telefon nr om vi behöver kontakta er, för mer detaljerad information.

 

  • (max 50 MB)