VI FILMAR ER FÖRESTÄLLNING


 

Föreviga er föreställning  - Låt en professionell videofotograf filma!

Vi filmar er förställning. Det kan vara allt från en skolpjäs eller en professionell teaterföreställning. Videofotografen filmar med en kamera som fungerar för TV sändning. Vi kopplar in ljudet via ert ljudsystem, så ljudet blir identisk med orginalljudet. Har ni inte eget ljud öser vi det så det med egen teknik så det blir det bästa möjliga.

Vill ni även har en extra bra produktion, kan vi filma med flera kameror, samt klippa ihop materialet så det blir en fullfjädrad produktion. Vill ni sedan göra en uppsättning på DVD skivor kan vi hjälpa er hela vägen - allt från ett par enstaka skivor till tusentals skivor.

 

HUR GÅR DET TILL?

Efter bokning tar vår videofotograf kontakt med er. Till videofotografen informerar ni vad som ska filmas, samt vad huvudsyftet med filmen är. Har ni tillgång något körschema, mailar ni även det till videofotografen innan start. 

VAD INGÅR?

Det ingår att en professionell videofotograf filmar er föreställning enligt era önskemål. Alla våra videofotografer har någon form av film och mediautbildning. Videofotografen har även minst ett par års erfaranhet som videofotograf, och har givetvis det som sitt ordinarie yrke. 

I priset ingår det att vi filmar med full HD kvalitet och håller givetvis brodcastingkvalitet, om ni någon gång har behov att TV sända er dokumentation.

Utrustning som ingår: TV sändningsbar HD kamera, stativ, interjuvlampa och trådlöst ljudsystem samt nödvändigt kablage. Tillkommande kan vara tid för resa och eventuellt logi om vi inte har någon videofotograf på orten.

 

REDIGERING AV ER FÖRESTÄLLNING
Efter att vi har filmat er föreställning, kan vi redigera er den. Det är inget ni behöver bestämma innan utan det kan man besluta sig om efter. Läs mer här!

BEGÄR OFFERT - fler kameror

Vill ni ha fler kameror eller har ett annat behov - begär en offert.


Fyll i formuläret och ni har ett pris inom 24 timmar. Skriv gärna in telefon nr om vi behöver kontakta er, för mer detaljerad information.

 

  • (max 50 MB)