Information och PRODUKTION AV INSTRUKTIONSFILM

Hyr videofotograf - videodokumentera


 

Produktion av information och instruktionsfilm! 

Vill ni ha en professionell informationfilm till er hemsida, eller har ni önskemål om att skicka en DVD film till era kunder? Då kan vi hjälpa er! 

Det kan till och med vara så att det är billigare med produktion av en informationsfilm jämfört om man producerar ett reklamblad, som beskriver er tjänst eller produkt. Slutproduktionen kan vara på DVD, fil, USB sticka, minneskort eller om ni rentav vill ha er film på er hemsida.

Om ni har en hemsida och har filmer som beskriver hur era produkter fungerar eller ser ut, så är det dessutom väldigt bra sökordsmässigt, om era filmer syns på Youtube och annan media.
 

HUR GÅR DET TILL?

Ta kontakt med oss så bokar vi ett möte. Efter vårt möte kan vi presentera ett pris baserat på era uppgifter samt vilka önskemål ni har med er film. Boka möte redan idag genom att ni ringer oss, eller via formuläret på högra sidan.


PRIS

Enligt offert.
 

VAD INGÅR?

Det ingår att vår produktionsansvarig planerar en komplett inspelning enligt er budget. 

I priset ingår det givetvis att vi filmar med full HD kvalitet vilket givetvis håller brodcastingkvalitet, om ni någon gång har behov att TV sända er instruktion eller informationsfilm.

 

BOKA ETT MÖTE

Vi startar med att ni bokar ett möte med en projektledare från oss. På mötet går vi genom vad ni vill uppnå med er film, samt att vi bildar oss en tidsuppfattning. 

Efter mötet kan vi ge er ett pris samt ett förslag på ett upplägg som passar er dag.

 

  • (max 50 MB)