HYR PROFESSIONELL  VIDEOFOTOGRAF FÖR 495 kr/tim


 

 

BOKA EN AV VÅRA VIDEOFOTOGRAFER - pris fr. 495 kr/tim

Vi filmar er aktivitet eller presentation. Vad ni än vill ha hjälp med så är vi lyhörda och flexibla och gör allt vi kan för att ni ska få en bra film. Efter filmningen kan ni komplettera med redigering, så hjälper vi er med slutproduktionen enligt era önskemål. Kontakta oss eller fyll i formuläret till höger så kontaktar vi er inom 24 timmar.

Vårt arvode för filmning är normalt 595 kr/timme.  
Nu lämnar vi 100 kr rabatt per timme vilket gäller på alla nya bokningar.


Kampanjpris 495 kr/tim. Vi har ingen minimum debitering däremot tillkommer det hyra av produktionsutrustning, vilket kostar 1,500 kr per dag.  Filmning på kvällstid och helg begär offert.

 

REGISTRERA DIG OCH VI RINGER DIG?

VAD INGÅR?

Det ingår att en professionell videofotograf dokumenterar enligt era önskemål. Alla våra videofotografer har  film och mediautbildning. Videofotografen har även minst 5 års erfaranhet som videofotograf, och har givetvis det som sitt ordinarie yrke. 

I priset ingår det att vi filmar med full HD kvalitet och håller givetvis brodcastingkvalitet, om ni någon gång har behov att TV sända er dokumentation.

Utrustning som ingår: TV sändningsbar HD kamera, stativ, interjuvlampa och trådlöst ljudsystem samt nödvändigt kablage. Tillkommande kan vara tid för resa och eventuellt logi om vi inte har någon videofotograf på orten.

 

REDIGERING AV DIN FILM
Efter att vi har filmat er aktivitet, kan vi redigera er aktivitet. Det är inget ni behöver bestämma innan er aktivitet. Vill ni ha det redigerat finns det inga begränsningar på vad ni kan göra med era filmer. Läs mer här!

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

KANAL5 SKANSKA MATTCONCEPT
NOKIA TRE TRYGGHANSA
EVENTBOLAG KOMMUNER HEMGLASS