Livestreama och webbsänd er konferens

livestream


 

Webbsändning och livestreaming av konferenser, föreställningar och partidebatter
Vi hjälper er med livesändning. Det kan vara att webbsända er konferens eller teaterföreställning.

Normalt har vi minst två kameror på plats, samt en bildproducent som växlar bild mellan kamerorna. Efter sändningen kan vi även efter redigera filmerna efter behov.


Vi står för den tekniska kompentensen inklusive videofilmning och produktion. 


Inget event är det andra likt, vi har kameror och personal för alla tillfällen, rörligbild eller stillbild. Vi arbetar utifrån era specifika önskemål och behov för att tillsammans ordna den perfekta kvällen.
 

HUR GÅR DET TILL?

Begär en offert där ni beskriver vad ni vad ni vill ha hjälp samt tidsomfattning och plats. Efter bokning tar ansvarig producent kontakt med er och tillsammans planerar ni tidsplanen.


PRIS

Pris mot offert.
 

VAD INGÅR?

Det ingår två till tre professionella videofotografer som filmar. På plats finns även en bildproducent som anvarar för sändningen samt att rätt bild och kvalitet når era tittare.

Utrustning som ingår: Nätverk, mjukvara, bild och ljudmixer samt kameror.

Tillkommande kan vara tid för resa och eventuellt logi om vi inte har någon personal på orten.

EFTER ER SÄNDNING KAN VI GIVETVIS REDIGERA FILMERNA

Antingen kan ni få den färdiga filmen som den sändes på webben. Men vi kan även efterredigera filmen enligt era behov. Läs mer om redigering!

BEGÄR OFFERT

Fyll i formuläret och ni har ett pris inom 24 timmar. Skriv gärna in telefon nr om vi behöver kontakta er, för mer detaljerad information.

 

  • (max 50 MB)