HYR VIDEOFOTOGRAF TILL MEDIAträningen


 

Hyr videofotograf till er mediaträning
Vi hjälper er med professionell videofotograf till er mediaträning. Ni ställer frågorna och vi filmar. Efteråt kan vi hjälpa till med uppspelningen eller om ni vill hantera den själva.

Givetvis kan vi även skriva på ett sekrettesavtal om det är känslig information ni vill ha filmat. Ni äger även allt material. Efter utbildningen kan vi ombesörja att er kund få filmsekvenserna levererade digitalt eller analogt - allt enligt ert och er kunds behov.

 

HUR GÅR DET TILL?

Efter bokning tar vår videofotograf kontakt med er. Till videofotografen informerar ni vad som ska filmas, samt vad huvudsyftet med filmen är. Har ni tillgång något körschema, mailar ni även det till videofotografen innan start. 

VAD INGÅR?

Det ingår att en professionell videofotograf dokumenterar enligt era önskemål. Alla våra videofotografer har någon form av film och mediautbildning. Videofotografen har även minst ett par års erfaranhet som videofotograf, och har givetvis det som sitt ordinarie yrke. 

I priset ingår det att vi filmar med full HD kvalitet och håller givetvis brodcastingkvalitet, om ni någon gång har behov att TV sända er dokumentation.

Utrustning som ingår: TV sändningsbar HD kamera, stativ, interjuvlampa och trådlöst ljudsystem samt nödvändigt kablage. Tillkommande kan vara tid för resa och eventuellt logi om vi inte har någon videofotograf på orten.

 

REDIGERING ELLER LEVERANS AV ER FILM
Efter vi har filmat er mediaträning, kan vi redigera eller anpassa filmerna efter era behov. Därefter kan vi slutleverera er utbildningen enligt era önskemål. 
Läs mer om videoredigering!

BEGÄR OFFERT

Vill ni ha ett pris innan ni bestämmer er?

 

Fyll i formuläret och ni har ett pris inom 24 timmar. Skriv gärna in telefon nr om vi behöver kontakta er, för mer detaljerad information.
 

  • (max 50 MB)