FOTOGRAFERA ERT EVENT - ENDAST 595 kr/tim

Fotografera ert event


 

Låt vår fotograf dokumentera er kundkväll!
Dokumentera genom att dokumentera ert event eller kundkväll. 

Vi fotograferar er aktivitet efter ert behov och önskemål. Vi hjälper även till med bildredigering, beskärning, framkallning och bildspel mm. 

 

HUR GÅR DET TILL?

Vi står för den tekniska kompentensen inklusive fotografering och produktion. Vill ni kompletterar ni med redigering, som kan leveraras till er samma dag eller dagarna efter, beroende på omfattningen.


PRIS

Vårt arvode för fotografering är 595 kr/timme.

Vi har ingen minimum debitering däremot tillkommer det hyra av produktionsutrustning, vilket normalt kostar 1,500 kr per dag. Fotografering på kvällstid och helg begär offert.

 

VAD INGÅR?

Det ingår att en professionell stillbildsfotograf dokumenterar enligt era önskemål. Alla våra fotografer har någon form av film och mediautbildning. Videofotografen har även minst ett par års erfaranhet som fotograf, och har givetvis det som sitt ordinarie yrke. 

Tillkommande kan vara tid för resa och eventuellt logi om vi inte har någon videofotograf på orten.

REDIGERING AV ERA BILDER

Efter att vi har fotograferat er aktivitet, kan vi redigera de bilderna. Det är inget ni behöver bestämma innan er aktivitet. Läs mer om bildredigering!

BEGÄR OFFERT

Fyll i formuläret och ni har ett pris inom 24 timmar. Skriv gärna in telefon nr om vi behöver kontakta er, för mer detaljerad information.

 

  • (max 50 MB)