FOTOJAKTEN - BILDSPEL VISAS SAMMA DAG


 


Aktivera personalen i en Fotojakt!
Personalen delas in i lagom stora grupper. Grupperna får sedan en varsin systemkamera. Efter teknisk genomgång har personalen sedan som uppdrag att gå runt att fotografera. Bilderna som personalen fotograferar, får gärna vara ett tema som är aktuellt för ert företag.

Innan kvällen så redigerar vi bilderna och skapar ett roligt bildspel med musik till grupperna. Bildspelen spelas sedan upp på kvällen, förslagsvis i samband med middagen.

Så ge eventet en extra krydda - ta in en offert redan idag!


Inget event är det andra likt, vi har kameror och personal för alla tillfällen, rörlig bild eller stillbild. Vi arbetar utifrån era specifika önskemål och behov för att tillsammans ordna den perfekta kvällen.

 

HUR GÅR DET TILL?

Vi står för den tekniska kompentensen inklusive redigering och uppspelning av bildspelet. 


PRIS

Pris mot offert.
 

VAD INGÅR?

Det ingår att vi finns på plats. Vi redigerar och sätter ihop ett roligt bildspel med musik. Normalt brukar våra kunder vilja ha en filmvisning samband med middagen, så personalen får ett roligt sammandrag av dagens aktiviteter - men man kan givetvis välja bort det alternativet.

I våra priser ingår det att vi filmar med full HD kvalitet vilket håller brodcastingkvalitet.

Tillkommande kan vara tid för resa och eventuellt logi om vi inte har någon fotograf på orten.

EGEN FOTOGRAF PÅ ERT EVENT!

Är ni ute efter att dokumentera evenetet men där vår personal istället tar bilderna se under fotografera eventet. Läs mer om fotografera eventet!

BEGÄR OFFERT

Fyll i formuläret och ni har ett pris inom 24 timmar. Skriv gärna in telefon nr om vi behöver kontakta er, för mer detaljerad information.

 

  • (max 50 MB)