VIDEOFOTOGRAF - STANDBY MÅN-FRE


 Har ni utbildningar, föreläsningar eller andra aktiviteter som ni vill ha filmat regelbundet? 

Ofta kan det vara så att man vill ha filmat under längre perioder - men det är bara en timme här och där, så det löner sig kanske inte att anställa någon till det. Då kan vi hjälpa er, då vi har ett stort nätverk av videofotografer - och kan nästa lova er att vi alltid kan få fram någon resurs med kort varsel. 

 

Detta är ett mycket kostnadseffektivt alternativ, då vi kan erbjuda detta till mycket attraktiva priser. 

Vi står för den tekniska kompentensen, inklusive videofilmning och produktion. Vill ni kompletterar ni med redigering, som kan levereras till er samma dag, eller dagarna efter beroende på omfattningen.

 

HUR GÅR DET TILL?

När vi vet ungefärlig omfattning sätter vi ihop en offert som bygger på er prognos på antal timmar etc. Ni bokar er fotograf så snart ett behov uppstår. Vi ombesörjer därefter att en videofotograf finns till ert förfogande enligt era önskemål.

Man kan även boka en videofotograf på fasta tider, tex varje måndag mellan 10-12. Då behöver ni bara ringa om det blir en förändring i ert schema - allt detta till ett lågt timbaserat pris.

Givetvis behöver man inte ta in offert mer än första gången - då ni redan har ett lågt löpande timarvode som bygger på er förväntade årsvolym.  


PRIS

Enligt avtal.
 

VAD INGÅR?

Det ingår att en professionell videofotograf dokumenterar enligt era önskemål. Alla våra videofotografer har någon form av film och mediautbildning. Videofotografen har även minst ett par års erfaranhet som videofotograf, och har givetvis det som sitt ordinarie yrke. 

I priset ingår det att vi filmar med full HD kvalitet och håller givetvis brodcastingkvalitet, om ni någon gång har behov att TV sända er dokumentation.

Utrustning som ingår: TV sändningsbar HD kamera, stativ, interjuvlampa och trådlöst ljudsystem samt nödvändigt kablage. Tillkommande kan vara tid för resa och eventuellt logi om vi inte har någon videofotograf på orten.

 

Hyra videofotograf för ett eller några enstaka tillfällen?

Om ni istället behöver hyra videofotograf för något eller några enstaka tillfällen, se mer under dokumentation. Läs mer här!

BOKA ETT MÖTE

Vi startar med att vi träffas. På mötet får vi veta mer om omfattningen samt att vi berättar vilka lösningar vi kan ha till er.

Efter mötet kan vi ge er ett avtalsförslag på en videofotograf som finns standby för er.

 

  • (max 50 MB)